Les nostres “cerveses”

 

 

Tenim cerveses d’importació i nacionals, de molts països i sempre fresques.

A continuació trobareu un llistat de totes les varietats de cerveses que us podem oferir a “El Toc”.

 

Grevensteiner

cervesa bar el toc flaçà

Una cervesa fidel a la llei de puresa alemanya. Es presenta amb un sedós color Amber mat amb reflexos de color taronja i una corona d’escuma suau i vellutada. Una olor inicialment dominada pels sabors de caramel, amb un lleuger matís de mel, ametlles torrades i notes fresques amb sabor a fruita que recorden, principalment, a poma verda. El seu sabor és rodó i amb un toc lleuger a malt dolç. El seu final és fort i es desplega una impressió de sabor a caramel de crema.

 

Hoegaarden

hoegaarden

500 anys de dur treball per elaborar aquesta cervesa peculiar amb aroma a pell de taronja, coriandre i herbes. Abocar una Hoegaarden és com deixar caure el sol en el cristall pel seu color groc clar i tèrbol, a més la seva escuma suau afegeix un acabat ennuvolat. El sabor és suau, lleuger i amb notes cítriques.

 

Tennent’s gluten free (Sense gluten)

tennentsh

Tennent‘s Gluten Free, és una cervesa lager sense gluten i el punt diferencial és que per a l’elaboració d’aquesta cervesa s’usa ordi maltejat en lloc d’un altre tipus de cereals, i és durant el procés de fermentació que s’aconsegueix extreure les proteïnes que causen la celiaquia.

Tennent‘s Gluten Free, té notes de llúpol i cítrics, seguit de tocs dolços de malt. A més, ha rebut diverses distincions com la Medalla d’Or en el World Beer Championship en 2014, entre unes altres.

 

Tennent’s Aged With Whisky Oak

tennents whisky

Tennent‘s Beer aged with Whisky Oak, és la fusió del mestratge cerveser de Tennent‘s amb la més pura tradició del Scotch Whisky.

És una cervesa de cos mitjà que ha madurat amb fusta de roure infosa de whisky escocès, això li dóna un caràcter únic amb notes de malt, fruites, fumats, roure i torrats.

El temps de maduració no és lineal. El nostre “Mestre cerveser” és qui decideix quan la cervesa està llesta per embotellar.

 

Leffe

cervesa bar el toc flaça

Cervesa belga d’abadia, de color daurat. Sabor lleuger i suau, amb cos, amb aromes en perfecta harmonia. Recepta original de l’Abadia de Leffe.

 

Coronita

cervesa fresca

 

Corona Extra és la marca capdavantera al mercat nacional, la cervesa mexicana de major venda al món i la marca més valuosa de Llatinoamèrica d’acord amb Millward Brown. És una cervesa tipus Pilsner de 4.5º d’alcohol. Corona Extra s’enfoca en la gent que busca relaxar-se i refrescar-se.

Actualment es ven en més de 180 països en els cinc continents D’acord amb el rànquing Best Global Brands, Corona es troba entre les tres marques de cervesa més valuoses del món i és l’única marca llatinoamericana a figurar entre les 100 més valuoses del planeta.

Corona Extra va començar a elaborar-se a Mèxic en 1925 en la Cerveseria Modelo de la ciutat de Mèxic.

 

Budweiser

budweiser a "el toc"

En 1876 Adolphus Busch va perfeccionar la recepta, el procés d’elaboració i el sabor de la Gran Cervesa Lager.

Mantenint-nos fidels a la dita: “Si funciona, perquè canviar-ho?”, per més de 138 anys no hem alterat el que ja és perfecte. Budweiser s’ha mantingut ferm amb el pas del temps i és realment la combinació perfecta del sabor que refresca.

 

Moritz

cervesa fresca

Moritz és una cervesa bracejada amb malts pàl·lids, aigua de Font d’Or (Montseny-Guilleries) i perfumada amb una infusió de flors de llúpol aromàtic de Saaz. El mètode d’elaboració torna a l’autenticitat, recuperant l’ús de tancs de baixa altura i pressió que milloren l’acció del llevat. Ingredients i mètode són els secrets del sabor i el cos d’aquesta gran cervesa.

Existeix una versió “Fresca”

 

Voll-Damm

voll-damm

La Doble Malta és el que dóna a Voll-Damm la seva inconfusible força, cos i sabor. Doble Malta és el senyal d’identitat d’aquesta cervesa.

El fet d’afegir el doble de malta a la cervesa és una solució trobada al segle XIX per a la seva conservació. Quan arribava el bon temps, la producció de cervesa s’aturava per causa de les altes temperatures, que no permetien la correcta fermentació del most amb el llevat. Per contrarestar-ne els efectes al darrer lot, el de març, se li afegia el doble de malta perquè pogués aguantar tot l’estiu sense fer-se malbé. D’aquí ve el nom Märzenbier (cervesa de març).

El primer lot d’aquestes cerveses s’acostumava a obrir coincidint amb l’Oktoberfest, la festa d’octubre celebrada a Munic en que la cervesa era el centre de la celebració. Les Märzenbier, com Voll-Damm, són l’estrella d’aquesta festa que s’ha convertit en l’esdeveniment cerveser més important del món.

 

Estrella Damm (d’ampolla o de barril)

estrella damm

Treballem amb els agricultors de la conca de l’Ebre amb la finalitat d’obtenir un ordi amb les característiques que els nostres mestres cervesers necessiten.
Seguim maltejan l’ordi en la nostra pròpia malteria de Bell-lloc (Lleida), la qual cosa ens converteix en una de les poques cerveseres d’Espanya i el món, que elabora encara tot el malt d’ordi en la seva pròpia malteria. Així mateix, seguim basant-nos en la recepta original, que inclou arròs de la varietat de gra rodó, un ingredient molt mediterrani que caracteritza el sabor d’Estel.

Estel Damm ha estat reconeguda en nombroses ocasions amb premis de prestigi com el de Viena 1904, Londres 1905, Munic 1906, París 1964, The World Beer Championship 1998 – Austràlia o The World Beer Championship 2004 – Chicago.

 

Free Damm

cervesa sense alcohol

Durant els últims anys, hem assistit a la creació de noves tècniques que, unides a la qualitat de les matèries primeres i a la creativitat, han projectat la nostra gastronomia a escala mundial. D’alguna forma, Free Damm és fruit d’aquesta revolució de les tècniques d’elaboració.

Elaborem Free Damm amb els mateixos ingredients que utilitzem per elaborar una cervesa amb alcohol. Afegim llevat i deixem que la fermentació produeixi alcohol de manera natural. Després, gràcies a una avançada tècnica que denominem destil·lació al buit, podem eliminar el percentatge d’alcohol fins a arribar al 0,0% i mantenir la cervesa en el seu estat pur.

El resultat és una cervesa 0,0 lleugera, fresca i d’equilibrada amargor, molt baixa en calories.

 

Damm Lemon (de barril)

canya cervesa

6 parts de cervesa i 4 parts de llimona.

De l’enginy d’algun bàrman del mediterrani va néixer, fa molts anys, la clara. Una recepta que s’ha convertit en una tradició i es caracteritza per la mescla de 6 parts de cervesa i 4 de llimona.

Anys més tard, Damm, va decidir elaborar una clara de màxima qualitat respectant la recepta tradicional.

Així va néixer, Damm Lemon. Una clara elaborada amb la selecció dels millors ingredients, 6 parts d’Estrella Damm i 4 parts de llimones mediterrànies i un lleuger toc de llima que reforça en boca la sensació refrescant.

Es recomana consumir-la entre i 7º C

 

San Miguel Especial

cervesa

Va ser la primera cervesa especial a Espanya i s’ha convertit en la marca espanyola de major exportació, amb reconegut èxit nacional i internacional per la seva qualitat i bon sabor.

Una cervesa, especial pel seu color groc or brillant, que en provar-la destaca pel seu equilibri, la seva frescor i la lleugera amargor. Els seus llevats i malts li donen una sèrie de matisos al cos i aroma que li atorguen un perfecte equilibri entre suau i amarg.

 

Fondi Rossa

cervesa rossa

La Rossa, la que demanem més.

Aquesta cervesa s’inclou dins de les Pale Ale, entra suau encara que es nota el malt.

Amb aromes fresques i afruitades de llúpol. Color ataronjat, té un gas ben integrat i abundant escuma.

Gustos cítrics també plàtan amb amargor final persistent però suau.

 

Mahou 5 Estrellas

mahou 5 estrelles

Nascuda per satisfer als paladars més exigents, Mahou Cinc Estels està elaborada amb les millors varietats de llúpol i llevat, que li imprimeixen el seu característic cos i sabor. Mahou Cinc Estels destaca pel seu color daurat i el seu característic amargor, moderat i fi, que dóna un bon balanç gustatiu que persisteix en el paladar. DADES TÈCNIQUES Any de llançament: 1969 Grau alcohòlic: 5,5% vol.

 

Mahou Limón

clara

D’aroma intensa i cítric, amb un toc de llimona i un fons de cereal, arriba Mahou Llimona. Una cervesa diferent que combina de manera equilibrada el sabor de la teva Mahou de sempre amb el toc just de llimona. La clara de Mahou és per a aquells moments en els quals et ve de gust una cervesa refrescant sense risc de perdre el millor sabor.